Vijf-gangen diner

Nee, dit keer geen stamppot. In plaats daarvan een vijf-gangen diner waarvan iedereen gaat watertanden. Althans, daar gaan de leden van de werkgroep van uit.
Binnenkort gaat de uitnodiging de deur uit om deel te nemen aan een MEETUP begin februari over pedagogische sensitiviteit: een heerlijk buffetje voor studenten, leerkrachten, de kinderen van de talentklas en hun ouders en niet te vergeten docenten van de opleiding. We gaan kijken en luisteren hoe de tools die we willen ontwikkelen afgestemd moeten worden op het werkveld. Is er behoefte aan een informatieve matrix? Of misschien aan een vaardigheden quickscan? Of aan workshops rondom het herkennen van meer- en hoogbegaafde leerlingen? Wat kan de rol zijn van nieuwe media? Waarmee gaan we aan de slag en hoe gieten we dat in de juiste puddingvorm, zodat we in de scholen een beweging op gang brengen rondom expertise op het gebied van een passend pedagogische klimaat voor de meer- en hoogbegaafde kinderen.
Met de informatie uit de MEETUP gaan we van onze menukaart vaststellen: exquise ‘amuses’, smakelijk en vooral praktijkgericht. En ja, misschien in dat hele proces ook nog ergens een keer een bescheiden stamppot.Geef een reactie