Afsluiting werkplaatsen op 27 mei

De bijeenkomst van 27 mei wordt een bijzondere! In plaats van een afsluiting van het werkplaatsjaar binnen Iselinge Hogeschool, zullen studenten hun posters presenteren in een digitale minormarkt via Google Hangouts Meet. Jullie zijn van harte welkom om deze digitale presentaties bij te wonen!
Wat kun je verwachten op 27 mei?
Er zijn groepjes gemaakt van ongeveer zes studenten uit verschillende werkplaatsen. Aan ieder groepje is een docent gekoppeld. De groepjes komen digitaal bij elkaar in een Hangout. In die Hangout presenteert iedere student in vijf minuten zijn of haar poster door het scherm te delen en de poster toe te lichten. Na afloop van iedere individuele presentatie krijgt de groep vijf minuten de tijd om vragen te stellen en in gesprek te gaan. De docent is de gespreksleider.
De hangouts starten om 14.30 uur en duren ongeveer een uur. Alle leerkrachten, directeuren of andere geïnteresseerden die mee willen doen, zijn welkom!

Hier vind je de indeling van de groepen en de links naar de hangoutmeetings van alle presentaties. In het overzicht indeling staan de naam van de gespreksleider (een docent), de namen van de deelnemende studenten en de link van de verschillende hangouts.

In het schema worden codes gebruikt waarmee wordt aangegeven aan welke werkplaats de student heeft deelgenomen, zodat je een beeld hebt van welke onderwerpen in welke groepen aan bod komen:
mo: muziek in onderwijs
wt: wetenschap & technologie
ps: pedagogische sensitiviteit/hoogbegaafdheid
so: school en ouders
pv: primair en voortgezet onderwijs
ct: computational thinking
ict: informatietechnologie
ld: lezen laat je denken
gk: gedrag in de klas

Om mee te doen hoeft men enkel op 27 mei om half 3 een keuze gemaakt te hebben uit de verschillende presentaties en geeft de link direct toegang tot de digitale presentatie die gekozen is.

Ondanks de last die we hebben van het covid-virus, hopen we dit werkplaatsjaar toch op een mooie manier af te kunnen sluiten.
Heb je een vraag: stuur die dan per mail naar rosanne.hebing@iselinge.nl


Geef een reactie