Afsluiten…….. maar wij nog niet!!
De laatste bijeenkomst van dit schooljaar. We hebben wat punten aangescherpt
voor onze website, zoals gepland. Maar we hebben ook de tijd genomen om over de veranderende houding van de leerkracht en de daarop volgende ontwikkelingen in het onderwijs te brainstormen. Het kind ZIEN en BEGRIJPEN, daar komt het weer op neer.

De laatste bijeenkomst van dit schooljaar.
Dat betekent dat 4 studenten die dit schooljaar hebben deelgenomen aan de academische werkplaats ook stoppen. Wat hebben ze een fijne inbreng gehad bij het proces. Eén van de studenten gaf vandaag aan dat ze het gevoel had afgelopen september op een rijdende trein gestapt te zijn. In het begin was dat best lastig en moesten ze wennen en ervaren wat hun rol was. Al snel merkten ze de ruimte om mee te denken en kritisch te zijn. Door o.a hun frisse blik op het onderwijs en hun moderne manier van informatie verwerken, is de rijdende trein gewisseld van spoor. We gaan een nog sterker product ontwikkelen voor de leerkracht ten bate van cognitief talentvolle kinderen. Bedankt voor dit mooie jaar!

De laatste bijeenkomst van dit schooljaar.
Gisterenochtend hebben de leernetwerken hun eindproducten gepresenteerd aan elkaar. Wat een mooie opbrengsten en wat een boel overeenkomsten en verbindingen zijn er te vinden tussen de verschillende netwerken. Delen is vermenigvuldigen!

De laatste bijeenkomst van dit schooljaar.
Volgend schooljaar gaan we verder in onze rijdende trein.  Nieuwe ideeën, nieuwe inzichten en nieuwe studenten die gaan aansluiten. Op welk spoor zullen we volgend jaar aankomen bij ons eindproduct??

Fijne zomervakantie!

AnoekGeef een reactie